Disclaimer

Deze site is niet ontworpen voor en biedt geen medisch advies, professionele diagnose, mening, behandeling of diensten aan u of aan enig ander individu. Via deze site en links naar andere sites geeft Apotheek Online alleen algemene informatie voor educatieve doeleinden. De informatie op deze site of via koppelingen naar andere sites is geen vervanging voor medische of professionele zorg en u mag de informatie niet gebruiken in plaats van een bezoek, consultatie of het advies van uw arts of andere zorgverlener. Apotheek Online is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor enig advies, behandelingskuur, diagnose of andere informatie, diensten of product die u via deze site verkrijgt.

112 - Als elke seconde telt

ALS U GELOOFT DAT U EEN MEDISCH NOODGEVAL HEEFT, MOET U ONMIDDELLIJK 112 OF UW ARTS BELLEN. Als u denkt dat u een ander gezondheidsprobleem heeft of als u vragen heeft over uw gezondheid of een medische aandoening, moet u onmiddellijk uw arts of andere zorgverlener raadplegen. Negeer nooit medisch of professioneel advies en stel het zoeken niet uit vanwege iets dat u op deze site of een gelinkte website leest. Vertrouw nooit op informatie op deze website in plaats van professioneel medisch advies in te winnen. U moet ook uw arts of andere zorgverlener vragen om u te helpen bij het interpreteren van informatie op deze site of op de gelinkte websites, of bij het toepassen van de informatie op uw individuele geval.

Medische informatie verandert constant. Daarom mag de informatie op deze site of op de gelinkte websites niet als actueel, volledig of uitputtend worden beschouwd, noch mag u op dergelijke informatie vertrouwen om een ​​behandeling voor u of een ander individu aan te bevelen. Het vertrouwen op enige informatie op deze site of op gelinkte websites is uitsluitend op eigen risico.

Apotheek Online adviseert of onderschrijft geen specifieke tests, producten, procedures, meningen of andere informatie die op de gelinkte websites kan worden verstrekt. De gelinkte websites kunnen tekst, afbeeldingen, afbeeldingen of informatie bevatten die u aanstootgevend vindt (bijvoorbeeld seksueel expliciet). Apotheek Online, haar licentiegevers en haar leveranciers hebben geen controle over en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor dergelijke materialen.

error: Het is drukker dan normaal door de coronamaatregelen en extra bestellingen. Sommige pakketten zijn langer onderweg. We werken er hard aan alles zo snel mogelijk te bezorgen.