Apotheek-Online.com
Voor 15:00 uur besteld, Morgen al in huis!

Reisadvies Tsjechië gewijzigd naar oranje

Het aantal besmettingen met het coronavirus is in heel Tsjechië toegenomen. Eerder werd het reisadvies voor Praag al gewijzigd, vandaag is de kleurcode van het hele land aangepast van ‘geel’ (let op: er zijn veiligheidsrisico’s) naar ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen).

“Reis alleen naar Tsjechië als het noodzakelijk is. Na een verblijf in Tsjechië gaat u bij terugkeer in Nederland tien dagen in thuisquarantaine”, laat Buitenlandse Zaken weten op haar website.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:Bron